Book et værelse

Vælg dato
Vælg dato
1
2
0

Lidt om

Hotel Hamlet

Med en placering midt i centrum af Helsingør, kun 200 meter fra færgelejet, er vi det helt rigtige valg, hvis du ønsker at opleve byen eller tage på udflugt til Kronborg eller Helsingborg. Bygningen er indrettet i den gamle stil med fokus på den stemning, der er omkring Shakespeare og Hamlet. Vi lægger en stor dyd i den individuelle personlige service og står på tæerne for at sikre, at vores gæster får et behageligt og mindeværdigt ophold.

Vores restaurant og lounge

Restaurant Den Glade Tallerken
Når du besøger Hotel Hamlet, bør du også besøge vores hyggelige og nyrestaurerede restaurant ”Restaurant Den Glade Tallerken”. Restauranten er en familierestaurant og er åben for servering morgen, middag og aften – alle ugens 7 dage.

Restauranten ledes af køkkenchef Maria Junker, som er meget nytænkende i den måde, hvorpå hun tilbereder og anretter klassiske retter og smørrebrød. ALT er tilberedt fra bunden. Der indkøbes ingen færdige produkter.

Smørrebrød tilberedes som små kunstværker og aftensmåltidet serveres ”Family Style”, hvor alt tilbehør placeres på jeres bord i pander og fade, så I selv kan tage den mængde tilbehør, I ønsker. Menukortet udskiftes jævnligt (typisk ugentligt), og I har altid mulighed for at vælge mellem 3 årstidsrelevante forretter, 3 hovedretter indenfor temaet ”Grisen/Kyllingen”, ”Koen” og ”Den Grønne”, og selvfølgelig en dessert.

Vi er meget komfortable med, at du ikke går skuffet fra bordet, når du har spist af Den Glade Tallerken. Velbekomme!

Crystal Head Cocktail Lounge
Søger du et roligt sted med lav puls, dæmpet musik og en afslappet atmosfære, så besøg vores Cocktail Lounge. Loungen er beliggende i kælderen under restauranten. Loungen er indrettet i samarbejde med Crystal Head Vodka (stiftet af skuespilleren Dan Aykroyd) og tilbyder et stort udvalg af cocktails og drinks. Velkommen til…

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at blive orienteret løbende om vores arrangementer og tiltag, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan altid skrive til os og blive frameldt igen.