Restaurant
Den glade tallerken

Byens bedste mad

Beliggenhed

Bramstræde 5,
3000 Helsingør
CVR: 39593734

Åbningstid

Morgenmad
07:00 - 10:00
Frokost- og aftenservering 
11:00 - 23:00 alle dage

Restaurant

Restauranten ledes af køkkenchef Maria Junker, som er meget nytænkende i den måde, hvorpå hun tilbereder og anretter klassiske retter og smørrebrød. ALT er tilberedt fra bunden. Der indkøbes ingen færdige produkter.

Image

Smørrebrød &
aftensmåltid

Smørrebrød tilberedes som små kunstværker og aftensmåltidet serveres ”Family Style”, hvor alt tilbehør placeres på jeres bord i pander og fade, så I selv kan tage den mængde tilbehør, I ønsker. Menukortet udskiftes jævnligt (typisk ugentligt), og I har altid mulighed for at vælge mellem 3 årstidsrelevante forretter, 3 hovedretter indenfor temaet ”Grisen/Kyllingen”, ”Koen” og ”Den Grønne”, og selvfølgelig en dessert. 

- Crystal Head -

Cocktail Lounge

Vores Lounge bar 

To be, or not to be...

Koncept

Vores Cocktail Lounge er beliggende i kælderen under restauranten. Loungen er indrettet i samarbejde med Crystal Head Vodka (stiftet af skuespilleren Dan Aykroyd). Pulsen er lav og tilbyder en afslappet atmosfære. Cocktail-kortet indeholder cocktails til enhver smag, så uanset du måtte være til sure, søde eller bitre cocktails, så finder vi noget, der passer din smag. Hvis du heller vil have en kold fadøl, så er det også en mulighed. Velkommen til...

Image