Restaurant

 

Kom ind og nyd stemningen og nærheden i Restaurant Francisco, som ligger centralt i den gamle charmerende havneby, Helsingør, kun få hundrede meter fra Helsingør Station og pulserende havn.

Vi brænder for at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige og sætter dig i centrum for vores gode service.

Book dit bord på Restaurant Francisco her.

MADEN

 

Vores mad er en fusion mellem klassisk fransk kogekunst og det nye nordiske køkken. Vi vægter kvaliteten højt, tilbereder alt fra bunden og lægger stor stolthed i vores håndværk.

Vi bruger sæsonens råvarer og er stolte over vores bæredygtige tilgang til at intet skal gå til spilde.

Lad os til hver en tid vide, hvis der er nogle former for allergier eller forbehold vi skal være opmærksomme på.

Se vores menuer

 

Vil du gerne vide hvad du har at glæde dig til? Så kan du se vores menuer her.

Prøv vores 3-retters gourmet oplevelse, som vi udskifter månedligt eller sammensæt selv din middag fra vores à la carte kort.

Afternoon Tea

 

Vi tilbyder en hyggelig Afternoon Tea I restauranten, hvor du får en lækker kop te som bliver serveret med scones, marmelade &
lemon curd samt små sandwiches og lidt til den søde tand.

Der er selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe et glas bobler til.

Du kan se vores Afternoon Tea menu her:

HISTORIEN OM
FRANCISCO

Francisco er navnet på en vagtofficer fra Shakespeares verdenskendte stykke, Hamlet. Restaurant Francisco er en del af Hotel Hamlet som i maj 2021 fik ny ejer.

Siden overtagelsen har der været fokus på at forene alle dele af huset, og heri kom idéen om at alle vores afdelinger i huset skulle have navne som bandt det hele sammen.
I foråret 2022 ændrede vi navnet fra Den Glade Tallerken til Francisco.

Det er stadig Casper og hans skønne team der driver restauranten og sørger for at give den samme velkendte og hjertevarme behandling af alle der skulle få lyst til at besøge restauranten.

Francisco arbejder sammen med tre andre vagtofficerer i fortællingen om Hamlet, bl.a. Barnardo og Marcellus. Barnardo er navnet på vores cocktailbar som ligger i kælderen under Restaurant Francisco og Marcellus er navnet på et nyt spændende projekt som vi også snart skal huse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hus, hvad enten du er her for at besøge Francisco, Barnardo eller Hamlet.

Følg med

Smut ind på vores Sociale Medier hvis du gerne vil følge med i hvad der sker hos Fransisco.

Åbningstider

Mandag - Lørdag
12:00 - 22:00

Søndag:
Lukket